27.12.16

Και πάλι μαζί οι Πυξ - Λαξ. Το 2018 στο ΟΑΚΑ

Οι Πυξ –Λαξ επιστρέφουν. 

Ο Κορωναίος στην  καταγωγή Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ενώνονται πάλι μουσικά επί σκηνής. 

Μετά από πολλά χρόνια σόλο δημιουργικής καριέρας θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία 11 Ιουλίου 2018 (ναι το ΄18 όχι το 2017) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί ήταν πριν 5 χρόνια (2011). 

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι, πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Αισθανθήκαμε λοιπόν την ανάγκη να παρέμβουμε με έναν τρόπο, γιατί μία μπάντα σαν τους Πυξ Λαξ με αυτό που μας έχει προσφέρει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια είναι μια μπάντα που έχει και υποχρέωση να παρέμβει σε τόσο δύσκολους καιρούς και να φτιάξει τόσο μεγάλες γιορτές» είπε ο Φ.  Πλιάτσικας.
Ο Μπάμπης Στόκας είπε:
 «Με τον Φίλιππα -εκτός ότι είναι ο άνθρωπος που τον ξέρω από οκτώ χρονών, έχω περάσει όλα τα ψυχολογικά μαζί του σαν να έχουμε σχέση - είναι ο άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ να κάνω πράγματα μαζί του γιατί γίνεται με μία πολύ μεγάλη ευκολία αυτό».
Και όσον αφορά το καλλιτεχνικό μέρος;
«Θα γράψουμε καινούργια τραγούδια και είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε μαζί με τους φίλους μας, τη μπάντα μας, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτό. Ήμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα. Σε μια χώρα γεροντολάγνα και μοναχική, εμείς πιστεύουμε στα νέα παιδιά. Οι Πυξ Λαξ πάντα έδιναν χώρο σε οποιονδήποτε έχει να πει κάτι σημαντικό».


A.X.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου