30.12.16

ΕΛ.ΑΣ - Μπαράζ συλλήψεων στη Μεσσηνία


sillipseisneo-flynews

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, περίστροφο κρότου με δύο φυσίγγια, δύο κυνηγετικά όπλα και δύο ανταλλακτικές κάννες κυνηγετικών όπλων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, δύο 27χρονες ημεδαπές, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις ημεδαποί, ένας 28χρονος και δύο 17χρονες, γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου