29.12.16

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΕΣ ! Τα πολλά χιόνια είναι...πίσω - Το επόμενο «κύμα» μετά τις 4 το απόγευμα.

Πού θα το στρώσει και σε τι ύψος θα φτάσει το χιόνι

Αν και παροδικά υποχώρησε το πυκνό χιόνι που έπεφτε από το πρωί  φαίνεται πως ο χιονιάς δεν πέρασε, αλλά αντίθετα, τις επόμενες ώρες θα επανέλθει δριμύτερος. 

Όπως φαίνεται αναλυτικά από τους χάρτες της γαλλικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, το επόμενο «κύμα» θα δεχθεί η χώρα μας περίπου στις 4 το απόγευμα. 
Τότε αναμένεται να χιονίσει πυκνά στο μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Στερεάς, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, και της Ανατολικής Πελοποννήσου, όπως και στις Δυτικές Κυκλάδες. Ανάλογη είναι η εικόνα που δίνει και ο χάρτης με το ύψος του χιονιού για την ώρα αυτή. Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως στα βόρεια προάστια το χιόνι θα φτάσει τους έξι πόντους, ενώ χιονόστρωση θα έχουμε στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, ακόμα και στην Μαγνησία.Αντίστοιχα, ακόμα ένα κύμα χιονόπτωσης αναμένεται και αύριο, Παρασκευή το πρωί, όταν επίσης θα χιονίζει στην Αττική, αν και μόνο στα βόρεια προάστια, βάσει των δεδομένων αυτή τη στιγμη. 
Το γεγονός σημαίνει ότι το χιόνι θα παραμείνει στρωμένο σε περιοχές όπως η Αττική, η Πελοπόννησος, η Κρήτη και η Εύβοια, με κίνδυνο να παγώσει και να δημιουργηθούν προβλήματα.ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου