6.9.15

Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ Ε.ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

-Γράφει: Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ
 
Ως ένας απλός, μη προνομιούχος Έλληνας πολίτης ,χωρίς καταθέσεις ούτε λεπτό του Ευρώ ,ακόμη έχω το δικαίωμα όπως και εσείς να αναρωτηθούμε, αν η Ασυλία που καλύπτει τους βουλευτές κομμάτων επεκτείνεται και στα κομματόσκυλα κάποιων εξ αυτών.
 Γιατί εδώ και πέντε πλέον χρόνια που έχουμε αυτοκτονίες ,αρρώστιες ,απελπισία, ανεργία, αδιέξοδα, διαλυμένες οικογένειες και απόγνωση σε νέα και μορφωμένα παιδιά κάποια κομματόσκυλα του κερατά εξακολουθούν να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα και να διατηρούν προνομιούχες θέσεις και παχουλούς μισθούς. Απευθύνομαι στην προϊσταμένη  εισαγγελέα κ. Ελένη Ραίκου, για την οποία έχω θετικότατη άποψη. 
Αξιότιμη κ. Ραϊκου, είχατε στα χέρια σας ογκώδη φάκελλο για αξιόποινες πράξεις του δημοσίου υπαλλήλου της ΕΡΤ ,διευθυντικού στελέχους στα διοικητικά και οικονομικά Ευάγγελου Λουριδά, για την εποχή ,τις ήμερες και τα έργα του πριν πέσει ο διακόπτης και έρθει το μαύρο. 
Τι έγινε αυτός ο φάκελος; 
Ποιο αόρατο χέρι τον έβαλε στο ψυγείο ,αν όχι στα σκουπίδια; Γιατί σας ρωτάμε δημόσια κ. Ραϊκου;

Γιατί ο τύπος αυτός κ. Ραϊκου και μετά τον διακόπτη δεν έμεινε χωρίς δουλειά. Δεν αυτοκτόνησε. Δεν άλλαξε επάγγελμα. Για διαβάστε προσεκτικά όλοι σας τι έκανε, με βάση την αναφορά του ονόματος του στο non-paper «Εκ των εμπίστων του Υπουργού κ. Παντελή Καψή ,ο κ. Λουριδάς ,ενώ είναι στην μισθοδοσία της Δημόσιας Τηλεόρασης, δηλώνει ακλουθώντας εντολή του Υπουργού, ότι βρίσκεται εκτός ιεραρχίας και προετοιμάζει την προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού της ΝΕΡΙΤ!!!, αξιώνοντας να τον συνδράμει στην εργασία του μια γραμματέας και ένας ακόμη υπάλληλος. 
Ο Λουριδάς κάνει επαφές με την γενική διευθύντρια του ΑΣΕΠ μετά από ραντεβού που του έχει κλείσει ο Υπουργός, πριν καν ακόμη διοριστεί το νέο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ!!!, με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο έτσι ώστε να «Βολευτούν» πάλι οι ίδιοι. Σημειωτέον ότι ο κ. Λουριδάς ήταν γενικός διευθυντής διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών όταν έγιναν όλες οι γκρίζες μονιμοποιήσεις από το… παράθυρο με το διάταγμα Προκόπη Παυλόπουλου!!!

Αυτόν λοιπόν τον τύπο κ.Ραϊκου που ο φάκελος του ήρθε στο γραφείο σας ,ο εκλεκτός των εκλεκτών Λάμπης Ταγματάρχης τον επέλεξε και πάλι και κατέχει μέχρι και σήμερα την ίδια θέση στην ΕΡΤ!!!Χαρακτηριστικά μάλιστα

 Μεταξύ  άλλων όταν είχαν γίνει όλοι ΣΥΡΙΖΑ και άνοιξαν οι πόρτες  έγραφε στην «Αυγή» , η Άντζελα Νταρζάνου για την απόφαση του Ταγματάρχη να επιλέξει τον Λύκο για να φυλάει τα πρόβατα:



ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ



«Το ραδιομέγαρο πάγωσε στην ατυχή επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος έχει συνδεθεί με υπηρεσίες προς τις πιο σκοτεινές διοικήσεις της ΕΡΤ, με «συστήματα» που έκαναν πάρτι την εποχή των παχιών αγελάδων, με μπόνους κ.λπ. Το όνομά του φιγουράρει στους φακέλους των εισαγγελέων διαφθοράς, όπως για παράδειγμα σε παράνομες μονιμοποιήσεις τουλάχιστον 100 υπαλλήλων της ΕΡΤ με το Π.Δ. Παυλόπουλου το 2005, καθώς υπέγραψε βεβαιώσεις, σύμφωνα με στοιχειοθετημένες καταγγελίες, με ψευδή στοιχεία προς το ΑΣΕΠ. Ευθύνες επίσης του καταλογίστηκαν και από τον έλεγχο των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης την περίοδο 2010-11 για διαφόρων ειδών παρατυπίες, για τις οποίες ο έλεγχος που διενεργήθηκε εσωτερικά στην ΕΡΤ δεν είχε καταλήξει σε πόρισμα και το θέμα κουκουλώθηκε.
Πόσο θα διαρκέσει το «προσωρινό» διάστημα άσκησης καθηκόντων, δεδομένου ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» Δηλαδή τι έκαναν; Έβαλαν τον εκπαιδευμένο με παρελθόν στις λαμογιές Λουριδά να κάνει την μαϊμού προκήρυξη και φυσικά τον αποζημίωσαν μετά βαΐων και κλάδων για τις υπηρεσίες του.

Και κ. Ραίκου και κ. Ρακιτζή τα μαϊμού πτυχία, οι μαϊμού προϋπηρεσίες, τα μαϊμού απολυτήρια, οι μαϊμού βεβαιώσεις ξένων γλωσσών εξακολουθούν να εισπράττουν από τα ταμεία της ΕΡΤ, όταν έξω από την πόρτα της Μεσογείων κυριαρχεί η ανεξέλεγκτη και αισχρή εκμετάλλευση και το χάος σε ένα διαλυμένο κράτος.

Και το εξόφθαλμα προκλητικό ήταν ,όταν ο Ταγματάρχης δήλωνε άμα τι ανάληψη των Καθηκόντων του έχοντας δίπλα του τον Λουριδά «Εμείς διαχειριζόμαστε τα χρήματα του ελληνικού λαού με… Ευλάβεια…!!!»



Μετά από όλα αυτά πλυθείτε αρωματιστείτε και καθίστε όπως στα ΑΤΜ στην σειρά πίσω από τις κάλπες .


Οι Ταγματάρχες και οι Λουριδάδες που ζουν εις βάρος σας, τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου