7.12.16

Αστυνομικός υποδέχθηκε την κοπέλα που του έφερε την πίτσα… γυμνός

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκε μια γυναίκα που παρέδιδε πίτσες στην πόλη Las Cruces, στο Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ, όταν πήγε να παραδώσει μια παραγγελία σε έναν 28χρονο αστυνομικό.
Ο Γουίλιαμ Γκονζάλεζ, που ήταν εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας, άνοιξε την πόρτα… γυμνός.
«Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι ένας υπάλληλος που ξεχωρίζει το σωστό από το λάθος, να εξακολουθεί να κάνει το λάθος», δήλωσε ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Jaime Montoya.
«Όλες οι συμπεριφορές εντός ή εκτός υπηρεσίας, είναι μια άμεση αντανάκλαση του ποιοι είμαστε. Αν η συμπεριφορά αυτή είναι κατά των αξιών ή των πολιτικών μας, οι εργαζόμενοί μας θα λογοδοτήσουν», συμπλήρωσε.
Ο 28χρονος αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε διοικητική άδεια, προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό και ζήτησε από την γυναίκα να μην το αναφέρει στην αστυνομία.
Υποστηρίζει ότι μόλις είχε βγει από το ντουζ λίγο πριν φτάσει η παραγγελία του, αλλά η γυναίκα υποστηρίζει ότι τα μαλλιά του ήταν στεγνά και ότι δε φορούσε πετσέτα.
Όπως αναφέρει torontosun, η διανομέας είπε επίσης, ότι αφού ο αστυνομικός παρέλαβε την πίτσα, μπήκε στο σπίτι να της φέρει φιλοδώρημα, και επέστρεψε ξανά γυμνός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου