27.1.17

ΧΩΡΑ - ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου διεξήχθη η ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Πύλου-Νέστορος σήμερα το απόγευμα στον δημοτικό κινηματογράφο REX, σχετική με τους δασικούς χάρτες, παρουσία του Δημάρχου κ. Δημητρίου Καφαντάρη, καθώς και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.
Στην εκδήλωση συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα που αφορούν τις νέες αναρτήσεις των δασικών χαρτών της 13ης Ιανουαρίου, καθώς και τις επιπτώσεις που φέρνουν αυτές στις ατομικές ιδιοκτησίες της ελαιοπαραγωγής και των αγροτικών επιδοτήσεων σε χιλιάδες καλλιέργειες του Δήμου.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μία από τις ενημερώσεις προς τους δημότες μας, από ειδικούς δασολόγους και μηχανικούς, που στόχο έχουν να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα των θιγόμενων ιδιοκτητών.
Κατά τη διάρκεια της αποψινής ενημέρωσης, παρουσιάστηκαν θέματα σχετικά με τη σύνδεση της κτηματογράφησης με τους δασικούς χάρτες, διευκρινιστικά για τις αναρτήσεις, καθώς και νομικά θέματα για το καθεστώς των ενστάσεων και τους τρόπους αντίδρασης των χιλιάδων θιγόμενων.
Εκεί οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους αναφορικά με τις νέες αναρτήσεις, που  επιβαρύνουν βάναυσα την οικονομική επιβίωση  τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου