28.1.17

Χαμός με 45χρονο που είχε 27 συζύγους!

Συνελήφθη στο σπίτι της 27ης συζύγου του, ύστερα από καταγγελία της 25ης γυναίκας του για ζητήματα προίκας, βυθίζοντας την... 28η σύζυγό του στην απελπισία!

Ο μόλις 45 ετών Γιασίν Μπιαπάρι (φωτό), από το Μπανγκλαντές, αποδεικνύεται ιδιαίτερα παραγωγικός σε γάμους αλλά και άπληστος σε επίπεδο προίκας.

Σύμφωνα με την «Hindustan Times», ο Μπιαπάρι παντρεύτηκε την 25η σύζυγό του, την Τάνια, το 2011, στην οποία είχε πει ότι είχε παντρευτεί στο παρελθόν μόνο δύο φορές. Αυτή, ωστόσο, μετά τον γάμο ανακάλυψε ότι είχε το... νούμερο 25 στην προσωπική ζωή του άνδρα της και κατάφερε να εντοπίσει τόσο τα ονόματα όσο και τις διευθύνσεις των 17 από τις 24 προηγούμενες συζύγους του.

Εγινε έξαλλη

Επίσης, στην αγωγή που κατέθεσε η 25η σύζυγος υποστηρίζει ότι ο πολύγαμος είναι και πολύτεκνος, αφού έχει δύο κόρες από τη δεύτερη σύζυγό του, γιο από την τρίτη, άλλον γιο από την έβδομη σύζυγό του και κόρη από την 24η. Για να μπορεί να τρέχει δε από τη μία σύζυγο στην άλλη επικαλούνταν φόρτο εργασίας που τον κρατούσε για πολλές ώρες και μέρες μακριά από τα... σπίτια του.

Η 25η, όταν έμαθε όλα αυτά, έγινε έξαλλη, δεδομένου ότι την κακομεταχειριζόταν και της είχε δημιουργήσει προβλήματα με την προίκα της, οπότε αποφάσισε να τον κυνηγήσει δικαστικά. Μετά τη σύλληψή του, ο Μπιαπάρι κατέθεσε αίτημα να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου