6.1.17

ΩΧΡΙΑ Η SIEMENS ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ NOVARTIS !!!«Καίει» τέσσερις υπουργούς οπτικοακουστικό υλικό από τα γραφεία της


«Καίει» τέσσερις υπουργούς οπτικοακουστικό υλικό από τα γραφεία της Novartis

Για σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και εκείνο της Siemens κάνουν λόγο κάποιοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” το οπτικοακουστικό υλικό από το εσωτερικό κύκλωμα της εταιρείας στην Ελλάδα “προκαλεί δέος” καθώς όπως αναφέρεται ακούγονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της εταιρείας, να πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ακούγονται  διαβεβαιώσεις πρώην στελέχους της Novartis για πιέσεις σε υπουργούς οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους ενώ άλλο ανώτατο στέλεχος εμφανίζεται να “ασχολείται προσωπικά” με την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας.
Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως το FBI είναι σε γνώση του περιεχομένου του video, γνωρίζουν ότι ακούγονται ονόματα τεσσάρων πρώην υπουργών μεγάλου βεληνεκούς τους οποίους το μεγαλοστέλεχος της Novartis επικαλείται λέγοντας πως θα παρέμβουν προκειμένου να μην προχωρήσει η δικαστική έρευνα για την εταιρεία.
Η έρευνα για αθέμιτες μεθόδους με μίζες για την προώθηση των προϊόντων της Novartis βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετά και την έφοδο των ελληνικών αρχών στα γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικό υλικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου