26.2.17

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ - Απίστευτη τραγωδία με 4 νεκρούς στην Αθηνών - Λαμίας: Πόρσε σκόρπισε τον θάνατο

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Μια μητέρα 33 χρόνων και το τριών ετών αγοράκι της είναι δύο από τα τραγικά θύματα του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας κοντά στο Ύπατο Θηβών, στο ρεύμα προς Λαμία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο Peugeot στο οποίο επέβαινε η οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η 33χρονη σύζυγός του με το 3χρονο αγοράκι τους.
Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια πόρσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο Peugeot. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Η 33χρονη μητέρα με το 3χρονο αγοράκι βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην πόρσε. Ο συνοδηγός της πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε. Ο οδηγός της πόρσε απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, όπως και η μάνα με το παιδί.
Ο τραγικός πατέρας και οδηγός του Peugeot μόλις άκουσε τον θόρυβο από την πρόσκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.


Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Απίστευτη τραγωδία με 4 νεκρούς στην Αθηνών - Λαμίας: Πόρσε σκόρπισε τον θάνατοΤραγωδία με τέσσερις νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, έξω από τη Θήβα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία πόρσε έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής, με αποτέλεσμα και τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr
Τραγική φιγούρα ο οδηγός του Peugeot, ο οποίος βγαίνοντας από την τουαλέτα του πάρκινγκ, όπου είχε σταθμεύσει προσωρινά το αυτοκίνητό του, είδε την πόρσε να πέφτει με σφοδρότητα πάνω στο όχημα και τη γυναίκα και το παιδί του να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια του.
Νεκροί είναι και οι δύο επιβάτες του πολυτελούς οχήματος, που άγνωστο πώς, έπεσε πάνω στο  Peugeot.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου