5.6.17

Αυξηση της παραβατικότητας στην Πάτρα

 Που φθάσαμε! 

Η παραβατικότητα να έχει ξεπεράσει κάθε όριο. 
Διαβάζουμε όσα συνέβησαν στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα. 
 
Παράδειγμα Νο 1.  Διάρρηξη σε αυτοκίνητο για να πάρουν… ένα σταυρουδάκι! Συνέβη στην διασταύρωση των οδών Καρόλου και Καψάλη, στην Πάτρα. σε αυτοκίνητο. Συμβουλή: Μην αφήνετε τίποτα (μα τίποτα!) εκτεθειμένο στο αυτοκίνητό σας.  
  

Παράδειγμα Νο 2 Ο δράστης δεν χρειάστηκε παρά μόνον μερικά δευτερόλεπτα για να… μπει στο καφέ, να σκαρφαλώσει στο μπαρ και να αρπάξει την τσάντα εργαζόμενης! Το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα της οδού Γούναρη,  τη στιγμή που η εργαζόμενη μπήκε για δευτερόλεπτα στο κουζινάκι δίπλα από το μπαρ, προκειμένου να πάρει ποτήρια. Τότε ο δράστης πρόλαβε να βουτήξει την τσάντα και να εξαφανιστεί.
Παράδειγμα Νο 3. Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Β’ Α. Τ. Πατρών, ένας 32χρονος υπήκοος Σενεγάλης, διότι πωλούσε 108 ρολόγια και γυαλιά ηλίου, στερούμενος νομίμων παραστατικών και άδειας της αρμοδίας Αρχής. Όλα τα είδη παρεμπορίου κατασχέθηκαν  και θα καταστραφούν.
Κι όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr, απ όπου σταχυολογήσαμε τα περιστατικά
«Τι θα γίνει με τα περιπολικά που η κατάσταση των περισσοτέρων βρίσκεται σε… κακό χάλι; Επί της ουσίας, τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα και η ζωή των αστυνομικών που τα χρησιμοποιούν. Διότι δεν είναι μόνο το πασίγνωστο πρόβλημα της έλλειψης καυσίμων. Είναι ότι τα περισσότερα οχήματα χρήζουν άμεσου service που όμως καθυστερεί λόγω έλλειψης χρημάτων! Και εκτός των ανταλλακτικών (τακάκια κλπ) χρειάζονται και καινούργια ελαστικά. Αν παρατηρήσετε την κατάσταση των ελαστικών ορισμένων περιπολικών, κυριολεκτικά είναι για… κλάματα! Η φθορά έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής…
·         Αλλά και στη Μεσσηνία αν αθροίσεις κάπου τόσα (πότε λιγότερα, πότε περισσότερα) δεν είναι τα περιστατικά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας; Κάθε τόσο ακούμε για μικροκλοπές, διαρρήξεις και ότι άλλο περιλαμβάνεται στον όρο παραβατικότητα. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου