30.11.09

Συνάντηση Γ. Παπανδρέου με Α. Σαμαρά - Δηλώσεις Α. Σαμαρά


"Όπως επιβάλλουν οι θεσμοί του πολιτεύματος, συναντηθήκαμε και συζητήσαμε, γενικά σε πρώτη φάση, για τα προβλήματα που υπάρχουν και ιδιαίτερα του χώρου της οικονομίας", ανέφερε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ν.Δ., κ. Αν. Σαμαράς, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, κ. Γ. Παπανδρέου.
Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τη συνάντηση "γόνιμη" και επιβαλλόμενη". Ερωτηθείς εάν θα "βάλει πλάτη" για τα προβλήματα, ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο πρωθυπουργός δεν του "ζήτησε κάτι τέτοιο, για κάτι συγκεκριμένο" και πρόσθεσε ότι "θα δούμε κατά περίπτωση". Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι "σε άλλα θέματα θα είμαστε μαζί, σε άλλα απέναντι". Εξήγησε δε ότι "μαζί θα είμαστε γιατί υπηρετούμε την ίδια κοινωνία και έχουμε τους ίδιους στόχους, δηλαδή την ευημερία του ελληνικού λαού ". "Απέναντι θα είμαστε γιατί υπηρετούμε μια διαφορετική ιδεολογία και γιατί αυτό επιβάλλεται και αρμόζει άλλωστε στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης", συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι οι δύο τους υπήρξαν συμφοιτητές και συγκάτοικοι, ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι "το να είσαι φίλος με κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι πολιτικά αντίπαλος. Και πιστέψτε με, όπου χρειάζεται να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι ως Ν.Δ. θα είμαστε πολύ σκληρά απέναντι", σημείωσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου