4.12.09

Γ.Παπανδρέου στο CNN - Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει


Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει τονίζει στο CNN ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός προσθέτει ότι δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση του Ντουμπάι και υπογραμμίζει ότι προτεραιότητα της κυβέρνηση είναι η μείωση του ελλείμματος
Σημειώνει ότι δεν χρειάζεται την επιτήρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να πετύχει τους στόχους της. Προανήγγειλε φορολογική μεταρρύθμιση λέγοντας ότι είναι ανεξέλεγκτη η φοροδιαφυγή και δεσμεύτηκε για διαρθρωτικές αλλαγές που θα μειώσουν το δημόσιο έλλειμμα και το χρέος.
Ουσιαστικά, την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα εξέφρασε για άλλη μία φορά ο πρωθυπουργός μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο.
"Σύγκρουση με τους φοροφυγάδες"

Μετωπική σύγκρουση με τους φοροφυγάδες προαναγγέλλει το οικονομικό επιτελείο με εφαρμογή του πόθεν έσχες για όλους.
Νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας καταργεί δώδεκα καταχρηστικές χρεώσεις των τραπεζών σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα.
Ελάχιστη εθνική σύνταξη 550- 600 ευρώ για όλους εισηγείται στην κυβερνητική επιτροπή ο Ανδρέας Λοβέρδος όπως αναφέρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο η εφημερίδα Σφήνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου