4.1.10

Περιοδεία της Νάντιας Γιαννακοπούλου στα Φιλιατρά


Την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε τα Φιλιατρά, όπου περιόδευσε στην αγορά της πόλης και παρεβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Φιλιατρών Η κ. Γιαννακοπούλου, σε κατ’ιδίαν συζητήσεις με επαγγελματίες της τοπικής αγοράς και πολίτες, αναγνώρισε την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε και τόνισε την ανάγκη λήψης περισσότερων μέτρων ενίσχυσης ρευστότητας της αγοράς, σε συνέχεια των δίκαιων και αποτελεσματικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση, έως τώρα. Σε συζήτηση που είχε με αγρότες της περιοχής, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την επιθυμία και ελπίδα της, το 2010 να είναι ένα καλύτερο έτος για τους παραγωγούς...

Υπογράμμισε, ότι το νέο έτος πρέπει να σηματοδοτήσει το τέλος στην κατρακύλα της τιμής του ελαιόλαδου, με συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση. Ακόμη, η κ. Γιαννακοπούλου τόνισε ότι είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ψηφιοποίησης το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να λυθεί οριστικά ένα ζήτημα που απασχολεί δεκαετίες, τώρα, τη χώρα και τους Έλληνες αγρότες.
Η βουλευτής Μεσσηνίας στη συνέχεια παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Κέντρου. Η κ. Γιαννακοπούλου ενημερώθηκε για το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Κέντρου και δεσμεύτηκε «να μεταφέρει το ζήτημα στον αρμόδιο Υπουργό, με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων, αλλά και του πολυσήμαντου κοινωνικού έργου που παράγεται και το οποίο οφείλεται, αποκλειστικά, στην αυτοθυσία και αυταπάρνηση με την οποία αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Κέντρου τους ασθενείς.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου