28.8.10

Μπάχαλο το ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία !!

Γράφει το www.best-tv.gr
Παραιτήθηκε η Τ.Ο Πύλου !!
Μετά την παραίτηση του υποψηφίου στην Οιχαλία και αρκετών μελλών του ΠΑΣΟΚ σήμερα ξαφνικά παραιτήθηκε και ολόκληρη η τοπική οργάνωση της Πύλου αγανακτισμένη με την αργοπορία στο να βρεθεί υποψήφιος που θα αντιμετωπίσει τον εκλεκτό της Ν.Δ Δημήτρη Καφαντάρη που αυτός κάνει “επελάσεις” ανενόχλητος στον εν λόγο Δήμο.
Στην Καλαμάτα ακόμα ψάχνουν για το ποιόν θα πείσουν για αντίπαλο στον Π. Νίκα μια και η άρνηση διαδέχεται η μία την άλλη λόγο τελευταίας στιγμής.. στην ανάδειξη του επικεφαλής. Χαρακτηριστικό είναι ότι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι: «να στηρίξουμε τον Νίκα γιατί όχι αφού εδώ πάμε να στηρίξουμε τον Τατούλη» Στην Μεσσήνη
η Υποψηφιότητα του κου Τζώρτζη και του κου Αβιζιώτη με το κυβερνών κόμμα είναι οι ποιο επικρατέστερες αλλά και εκεί το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει απόφαση με αποτέλεσμα ο Στάθης Αναστασόπουλος σαν εκλεκτός της Ν.Δ να “σαρώνει” τις περιοχές του Δήμου και να κερδίζει συνεχώς έδαφος κατευνάζοντας συνεχώς τις κάποιες αντιδράσεις που υπήρχαν από την στήριξη του από την Ν.Δ. Στην Κυπαρισσία σιγή ιχθύος μια και όπως λεν κάποιοι, η στράτευση όλων με επικεφαλής τον ιατρό Τάκη Κατσίβελα στην Ν.Δ έχει μια ιδιαίτερη δυναμική και δεν διατίθεται προς το παρόν κανείς από το ΠΑΣΟΚ να ρισκάρει για να διεκδικήσει τον Δήμο ξοδεύοντας χρόνο και αρκετά χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το που κυκλοφόρησε σήμερα από την τοπική εφημερίδα “ΘΑΡΡΟΣ” θέμα ασυμβιβάστου με τον εκλεκτό της Ν.Δ άρχισαν ξανά τα πηγαδάκια στο ΠΑΣΟΚ Τριφυλίας ελπίζοντας σε αναταραχή στην Ν.Δ για το ποιος θα ηγηθεί από τα στελέχη της παράταξης αν προκύψει πρόβλημα ασυμβιβάστου στον Τάκη Κατσίβελα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου