28.8.10

Ο Τελευταίος Καύσωνας του Καλοκαιριού ;

Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο
Το «κόκκινο» θα αγγίξει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι. Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 39 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουβ βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα το σκηνικό του καιρού θα είναι ίδιο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου