27.8.10

Ξεκίνησε ο Σωτ. Παναγιωτόπουλος

Πρώτος σταθμός η Αβία !
Ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, σε εκπλήρωση της δέσμευσης που ανέλαβε κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, ξεκίνησε τις επαφές του με τα εκλεγμένα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. στο Νομό Μεσσηνίας. Επισκέφθηκε χθες τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Αβίας, στην οποία είχε τη δυνατότητα να ακούσει τις απόψεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης, τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο έθεσαν στον κο Παναγιωτόπουλο μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία:
I. Ζητήματα βελτίωσης των υποδομών, ιδιαίτερα στον τομέα της οδοποιΐας.
II. Το σημαντικό πρόβλημα της αυξανόμενης διάβρωσης των ακτών του Δήμου Αβίας.
III. Ζητήματα αγροτικής πολιτικής.
Παράλληλα ο κος Παναγιωτόπουλος έθεσε τα πολιτικά και αυτοδιοικητικά πλαίσια της αναμέτρησης τονίζοντας με έμφαση την σημασία της επερχόμενης εκλογικής μάχης:
I. για την Μεσσηνιακή κοινωνία και την ανάγκη να διασφαλισθούν οι σημαντικές κατακτήσεις των τελευταίων ετών, αλλά και
II. για την ίδια την πορεία του τόπου και την ανάγκη να υπάρξουν οι πολιτικές προϋποθέσεις απελευθέρωσης της χώρας από τα δεσμά του μνημονίου.
Υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός για την υποψηφιότητα του κ. Τατούλη, δηλώνοντας ότι ο θεσμός της Τ.Α. υπάρχει για να υπηρετεί τους πολίτες και όχι την ματαιοδοξία πολιτικών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της συμμαχίας του Δ.Ν.Τ. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο κος Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί το σύνολο των κομματικών οργανώσεων στη Μεσσηνία, προκειμένου η αμφίδρομη επικοινωνία με την βάση να ολοκληρωθεί πριν την επίσημη έναρξη του προεκλογικού του αγώνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου