" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.12.11

Φθιώτιδα: Μακελειό στην άσφαλτο με ''2'' νεκρούς -Ο ένας απανθρακώθηκε!

Ένας 36χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας και ένας 78χρονος οδηγός, ήταν τα θύματα της ημέρας...
Τραγικό τέλος είχε για έναν 78χρονο η διαδρομή από τη Λαμία για το χωριό του κοντά στο Γοργοπόταμο. Μόλις 3 χιλιόμετρα μετά την πόλη της Λαμίας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε πήρε φωτιά κάτω από άγνωστες συνθήκες και ο ίδιος απανθρακώθηκε μέσα σ' αυτό.
Ούτε οι πυροσβέστες που έφτασαν πολύ νωρίς, ούτε οι αστυνομικοί μπόρεσαν να προλάβουν την τραγική κατάληξη. Ο 78χρονος έκανε συνεχώς αυτό το ταξίδι προς τον τόπο καταγωγής του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης ασχολείται το σύνολο των δυνάμεων της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας για να αποκλειστούν κάποια ενδεχόμενα κυρίως εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 78χρονου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ι.Χ. βρέθηκε εκτός του κεντρικού δρόμου, χωρίς όμως κάποια ίχνη σύγκρουσης κάτι που προβληματίζει και τους αστυνομικούς.
Νεκρός στην άσφαλτο και νεαρός ιδιοκτήτης ταβέρνας
Το τροχαίο έγινε λίγα λεπτά πριν από τη 13:00 και ο 36χρονος σκοτώθηκε επί τόπου. Το άτυχο παλικάρι κατέβαινε από την Υπάτη προς τα Λουτρά. Σε μια ελαφριά στροφή, ένα χιλιόμετρο περίπου πριν φτάσει στα Λουτρά, έχασε τον έλεγχο. Το γαλάζιο Ford Focus τούμπαρε και σύρθηκε πάνω από 100 μέτρα για να καταλήξει στο δέντρο που βρίσκεται στο σημείο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης, αφού ο 36χρονος που διατηρούσε οικογενειακή ταβέρνα μεταξύ Λ.Υπάτης και Λαδικούς, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου