12.10.12

Βροχερό το σκηνικό του καιρού

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και την Ήπειρο και πιθανόν κατά τόπους στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Κρήτης, περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 25 στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. Νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια τμήματα του νομού περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου