12.10.12

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς

Καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 43% σύμφωνα με το Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue κερδίζοντας μάλιστα τρεις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 28%, μία μονάδα λιγότερη από τον Σεπτέμβριο.
Πρώτος σε δημοτικότητα αρχηγός είναι ο Φώτης Κουβέλης (48%) και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας (41%), Πάνος Καμμένος (40%), Αντώνης Σαμαράς (39%), Αλέκα Παπαρήγα (21%), Νίκος Μιχαλολιάκος (20%) και τελευταίος ο Ευάγγελος Βενιζέλος (20%).
Το 70% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές έναντι του 21% που εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.
Ως καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 33% ενώ ακολουθεί το 25% που πιστεύει ότι κανένα κόμμα δεν κάνει σωστή αντιπολίτευση.
Δυσκολίες με το προσωπικό του εισόδημα αντιμετωπίζει το 72% ενώ το 28% αισθάνεται οργή για την κατάσταση της χώρας, το 24% απογοήτευση και το 15% άγχος.
Τέλος το 83% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα θα υπερψηφιστούν από τη Βουλή και το το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου