" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.11.12

Σόου Πετράκου-Νίκα η σύσκεψη για τα έργα της Μεσσηνίας !

 "ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ...ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ "
Με την σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ και την απουσία των δημάρχων - πλην Νίκα - να είναι το ηχηρό μήνυμα εξελίχθηκε  χθές το μεσημέρι η σύσκεψη στο δημαρχείο της Καλαμάτας για τα μεσσηνιακά ζητήματα. 
Ο Πετράκος του ΣΥΡΙΖΑ μοναδικός βουλευτής καθώς κανένας άλλος από τη Ν.Δ. δεν έδωσε το παρών, ενώ δεν είχε προσκληθεί - προκάλεσε αρνητική εντύπωση η ενέργεια αυτή – ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτσης.
Οι 5 δήμαρχοι που δεν πήγαν έστειλαν απεσταλμένους και μαζί και ένα καταλυτικό μήνυμα προς κάθε πλευρά που πήγε να... καπελώσει εκ των υστέρων κομματικά το θέμα κυρίαρχα του δρόμου, για το οποίο κατέληξαν (μετά την περιβόητη σύσκεψη) στο να στείλουν ένα γράμμα στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου!!! Οι θεσμικοί εκπρόσωποι φορέων δεν έλειψαν, ενώ ξεχώρισε η παρουσία Πετράκου – Πατσαρίνου – Μπεχράκη (ΣΥΡΙΖΑ). Για την Ολυμπία και το φυσικό αέριο απλά συζήτηση να γίνεται. Οι σκοπιμότητες της εν λόγω... κίνησης για το ''θεαθήναι''' ορισμένων σχολιάστηκαν από πολλούς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου