" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.1.13

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Mall

Ανακοίνωση που υπογράφει η «Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Άγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων», η οποία  εμφανίζεται για πρώτη φορά, αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα στον ιστότοπο indymedia για ανάληψη ευθύνης σχετικά με την βομβιστική επίθεση στο Mall.

Στο μακροσκελές κείμενο, που θυμίζει «μανιφέστο» των αναρχικών οργανώσεων, ο συντάκτης εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της επιλογής του στόχου, κάνει εκτενή αναφορά στον καταναλωτισμό και στην καταστολή του κράτους και αναφέρεται λεπτομερώς στον τρόπο τοποθέτησης της βόμβας και τα μέτρα προφύλαξης, αντικρούοντας την άποψη ότι επρόκειτο για τυφλή τρομοκρατία, χαρακτηρίζοντας κάτι τέτοιο συκοφαντίες, άθλια προπαγάνδα και αποπροσανατολισμό. Παράλληλα καλεί όσους ακολουθήσουν το παράδειγμά τους να μην δείξουν εγκληματική αμέλεια και να λαμβάνουν τα ίδια μέτρα για να μην υπάρξουν θύματα μεταξύ των αθώων πολιτών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου