12.4.13

Απίστευτη καταδίωξη μεθυσμένου οδηγού τρακτέρ πάνω στην Εθνική οδό!


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στην νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου, μεταξύ Βάρδας και Λεχαινών, με πρωταγωνιστή έναν 52χρονο οδηγό τρακτέρ, ο οποίος αφού τα ‘έτσουξε’ πρώτα σε καφενείο της Βάρδας, στην συνέχεια βγήκε την βόλτα του στην εθνική με το αγροτικό όχημα.
Αστυνομικοί και πολίτες αναγκάστηκαν να καταδιώξουν τον 52χρονο από τα Λεχαινά, αρχικά με οχήματα και στην συνέχεια πεζοί, για να μπορέσουν να τον σταματήσουν, αφού από το πολύ μεθύσι δεν αντιλαμβανόταν την επικινδυνότητα της κατάστασης. 
Απτόητος ο οδηγός
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 52χρονος που βρισκόταν στην Βάρδα επιβιβάστηκε χθες το απόγευμα στο τρακτέρ του με σκοπό να επιστρέψει στα Λεχαινά, ωστόσο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός του τρακτέρ έκανε πολλά ζιγκ- ζαγκ και με το περιπολικό άρχισαν να τον ακολουθούν και να του κάνουν σήμα να σταματήσει. Ο 52χρονος όμως απτόητος, βγήκε από τη Βάρδα και συνέχισε την πορεία του στην εθνική οδό, στους ίδιους ρυθμούς, ,κάνοντας ζιγκ- ζαγκ με τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Βάρδας αναγκάστηκαν να ζητήσουν και την συνδρομή της Τροχαίας Αμαλιάδας και οι εικόνες που εκτυλίσσονταν στην εθνική ήταν τραγελαφικές, με τον οδηγό του τρακτέρ μπροστά, τους αστυνομικούς πίσω του και πιο πίσω τους αγανακτισμένους οδηγούς.
Κάποια στιγμή ο οδηγός του τρακτέρ έστριψε σε αγροτικό δρόμο που οδηγούσε στο χωριό Αρετή, οδηγώντας στο ίδιο μοτίβο πάντα, με τους αστυνομικούς και ιδιωτικά αυτοκίνητα να τον ακολουθούν κατά πόδας. Ωστόσο, ο 52χρονος είχε μεγάλη όρεξη και άρχισε να κινείται με το τρακτέρ μέσα σε χωράφια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ακολουθήσουν περιπολικά και ιδιωτικά αυτοκίνητα και έτσι αστυνομικοί και πολίτες άρχισαν να τον καταδιώκουν πεζοί. Κάποια στιγμή, η φύση έκανε το θαύμα της, αφού το τρακτέρ ακινητοποιήθηκε σε ένα χωράφι, με αποτέλεσμα ο οδηγός να συλληφθεί από τους αστυνομικούς.
Ο 52χρονος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Βάρδας, όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αλκοόλ είχε ‘χτυπήσει κόκκινο’ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αλλά και για διατάραξη συγκοινωνιών και απείθεια και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.patrisnews.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου