" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.12.13

Εννέα οι νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους στη Σιβηρία

Ένα μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα στη Σιβηρία με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο εννέα άνθρωποι, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων και δήλωσαν στελέχη των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Το αεροσκάφος Αντόνοφ An-12, σοβιετικής κατασκευής, συνετρίβη κατά την διάρκεια μιας πτήσης με προορισμό ένα άλλο εργοστάσιο, στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, και σε αυτό επέβαιναν έξι μέλη πληρώματος και τρία ακόμη πρόσωπα, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό των αρχών που μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass.

Το τετρακινητήριο αεροσκάφος έπεσε πάνω σε δύο αποθήκες μιας μονάδας του στρατού έξω από το Ιρκούτσκ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, αλλά δεν αναφέρθηκαν απώλειες στο έδαφος μέχρι στιγμής, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο των τοπικών υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Το υπουργείο Άμυνας επίσης ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός στο έδαφος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου