28.3.14

Νεκρός στο κελί του, βρέθηκε ο Αλβανός που δολοφόνησε τον αρχιφύλακα (2)

Γύρω στις 11:30 χθες το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του, στις φυλακές της Νιγρίτας, ο Αλβανός βαρυποινίτης Ιλί Καρέλι, ο οποίος προ τριών ημερών είχε δολοφονήσει τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, Γιώργο Τσιρώνη, πατέρα δύο παιδιών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο Αλβανός βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας γύρω στις 4 χθες το απόγευμα και κρατείτο στην απομόνωση, για λόγους προστασίας.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο αρχιφύλακας υπηρεσίας διαπίστωσε ότι ο 40χρονος κρατούμενος βρισκόταν ακίνητος στο κρεβάτι του. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Από τις πρώτες ενδείξεις, ο Αλβανός βαρυποινίτης φέρεται να πέθανε στο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Σερρών διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εξωτερικών φρουρών, Αθανάσιο Τούσιο, το σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας παρακολουθείται με κάμερες, οπότε έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις του κρατουμένου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών διερευνά την υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου