28.3.14

Ελένη Αλειφέρη ..."Πούλησε" τον δήμο Οιχαλίας ,για την Αντιπεριφέρεια Μεσσηνίας ;

10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 




ΟΙΧΑΛΙΑ - « Βαρέθηκε » να …περιμένει για την Αντιπεριφέρεια η Αλειφέρη


Μάλλον προς το Δήμο Οιχαλίας κλείνει η υποψηφιότητα της Ελένης Αλιφέρη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου .

Από το περιβάλλον της αφήνεται να εννοηθεί ότι αν δεν  σχηματοποιηθεί η «ρευστή » κατάσταση στην περιφέρεια Πελοποννήσου ,άμεσα ,η κα Αλιφέρη θα… «επιστρέψει » στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Οιχαλίας και προς της κατεύθυνση αυτή έχει στραφεί το ενδιαφέρον της .

Πιθανόν  δε έως  τα τέλη της εβδομάδας  να επισημοποιήσει την υποψηφιότητα της

Είδωμεν ….



11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 


Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Οιχαλίας

Μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις με πολίτες του Δήμου μας, την πλειοψηφία του συνεργατών του συνδυασμού μας, πολλών άλλων αυτοδιοικητικών στελεχών και ξεπερνώντας κάποιες προσωπικές μου και μόνο αντιξοότητες, συμμετέχω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως επικεφαλής ψηφοδελτίου.

Τα πολλαπλά και διαρκώς διογκούμενα προβλήματα της περιοχής, ο ρόλος που οφείλει αλλά και μπορεί να διαδραματίσει ο Δήμος στην αντιμετώπισή τους, μας επιβάλλουν να αποδεχθούμε την κοινωνική ευθύνη που μας αναλογεί.

Την ευθύνη της συμμετοχής και της συνεισφοράς.

Πιστεύω ότι με την ενότητα όλων των πολιτών και των αυτοδιοικητικών στελεχών του Δήμου μας, μπορούμε να σταθούμε όρθιοι.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε, αξιοποιώντας τη δυναμική της κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, ώστε να δώσουμε προοπτική στο τόπο και στους πολίτες όπως μας αξίζει.

Πρέπει να διεκδικήσουμε και μπορούμε να πετύχουμε, συμμετοχή στην ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το δικαιούμεθα.

Καλώ όλους να συστρατευθούν μαζί μας βάζοντας στο περιθώριο αγκυλώσεις και αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, με αλληλεγγύη και γνώμονα πάνω από όλα το συμφέρον των συμπολιτών μας, ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΣΤΟΧΟΣ

Η Ενότητα, η Δημιουργία, η Αλληλεγγύη, η Προοπτική στο Δήμο Οιχαλίας


Μελιγαλά  11 Μαρτίου 2014



27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014


Η Αλειφέρη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με τον Τατούλη !


Η πρώην δήμαρχος Μελιγαλά Ελένη Αλειφέρη, σύμφωνα με δηλώσεις του Γραμματέα της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας  Περικλή Μαντά στην τηλεόραση BEST   είναι η επικρατέστερη για υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, ως η εκλεκτή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Υ.Γ 

Πιθανότατα  στην επιλογή της "μέτρησε " η σχέση της με τον δήμο Οιχαλίας και τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν με την εγκατάσταση του σκουπιδοεργοστασίου της ΤΕΡΝΑ στην Καλλιρόη !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου