30.5.14

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ το «τέρας» που βίασε ,σακάτεψε στο ξύλο και εγκατέλειψε αιμόφυρτη 32χρονη !

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ το «τέρας» που βίασε και σακάτεψε στο ξύλο μια 32χρονη γυναίκα στην Ηγουμενίτσα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ακόμη, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά!
 Οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη ενός 35χρονου Αλβανού στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Θεσπρωτίας για βιασμό κι επικίνδυνη σωματική βλάβη. 
Ο 35χρονος κατηγορείται ότι στις 17 Μαΐου, σε περιοχή της πόλης των Φιλιατών, επιτέθηκε στη νεαρή γυναίκα και αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε άγρια, εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου. Λίγο αργότερα η 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται έως σήμερα.
Στον ανακριτή
Αρχικά η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 58χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού, αλλά μετά την προανάκριση προέκυψε ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος. Οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν στη συνέχεια στον 35χρονο Αλβανό, ο οποίος μία από αυτές τις μέρες θα οδηγηθεί στον ανακριτή Θεσπρωτίας προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική κοινωνία είναι αγανακτισμένη με αυτό που συνέβη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του 35χρονου δράστη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου