10.10.14

Γράμμα των Παναγιώτη Μιχαλάκογλου και Μ.Β. από τις φυλακές Κορυδαλλού

Στάλθηκε στο Inter Arma:

Χαιρετισμούς σε όλους τους συντρόφους/ ισσες που επιτίθενται και οξύνουν την σύγκρουση στον εξεγερσιακό πόλεμο με δύναμη και αποφασιστικότητα.
Την Τετάρτη 1 Οκτώβρη 2014 στο σπίτι μου στο Κολωνάκι,....
όπου βρισκόμουν με τον σύντροφο Μ.Β, χτύπησαν το κουδούνι τα σκυλιά της αντιτρομοκρατικής.
Μετά από μισή ώρα περίπου, αφού βεβαιώθηκα ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής και δυνατότητα σύγκρουσης, άνοιξα τη πόρτα με αποτέλεσμα να εισβάλλουν μέσα.
Άμεσα πέρασαν χειροπέδες στο σύντροφο Μ.Β και τον απομάκρυναν από το σπίτι μεταφέροντας τον στην αντιτρομοκρατική, κρατώντας εμένα δεμένο με χειροπέδες. Μετά από έλεγχο βρέθηκε οπλισμός ο οποίος άνηκε σε μένα και με τον οποίο ο σύντροφος Μ.Β δεν είχε καμία σχέση, ούτε γνώριζε την ύπαρξη του.
Έπειτα, μετέφεραν και εμένα στην αντιτρομοκρατική ανακρίνοντας με για περίπου 15 ώρες με σκοπό να αποσπάσουν πληροφορίες για τον οπλισμό και την δράση άλλων συντρόφων.
Το σχέδιο τους δεν πέτυχε με αποτέλεσμα να με μεταφέρουν σε ένα κελί χωρίς να έχω επαφή με τον σύντροφο Μ.Β ο οποίος βρισκόταν στο διπλανό κελί. Μετά από 5 ημέρες κράτησης στα κελιά της αντιτρομοκρατικής περάσαμε από ανακριτή – εισαγγελέα και προφυλακιστήκαμε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου μας οδήγησαν στο υπόγειο της ΣΤ’ πτέρυγας.
Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν
Αλληλεγγύη και δύναμη σε όλους τους αμετανόητους πολιτικούς κρατούμενους
Περήφανοι και αμετανόητοι Αναρχικοί

Πάνος Μιχαλάκογλου
Μ.Β

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου