25.4.15

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - Η σύζυγος… έδειρε ανελέητα την ερωμένη!

Ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να κάνουν καλά την σύζυγο η οποία... έδερνε ανελέητα την ερωμένη, όταν την έπιασε μαζί με τον άντρας της κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων, μέσα στο αυτοκίνητό του!
Πρωταγωνιστές, ο σύζυγος που είναι προϊστάμενος σε δημόσια υπηρεσία στην Πάτρα, η γυναίκα του και η 30χρονη ερωμένη που μάλιστα είναι... χήρα! 
Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Οβρυάς, το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης και μάλιστα στη διάρκεια του επεισοδίου, το παράνομο ζευγάρι ήταν με τα... εσώρουχα!
Η απατημένη σύζυγος τους έπιασε στα πράσα αφού προηγουμένως παρακολούθησε τον άνδρα της με ένα άγνωστο σε αυτόν αυτοκίνητο που είχε δανειστεί από μία φίλη της.
 Είχε από καιρό αντιληφθεί ότι ο επί 15 χρόνια σύζυγός της (με τον οποίο δεν έχουν αποκτήσει παιδιά) έκανε «στραβοπατήματα» και αποφάσισε να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τις ξαφνικές και αδικαιολόγητες εξόδους του.
Τον ακολούθησε αρχικά μέχρι την περιοχή του Ψάχου, απ' όπου παρέλαβε την ερωμένη η οποία σημειωτέον είναι χήρα, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Οβρυά.
 Και όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο η σύζυγος περίμενε υπομονετικά έως ότου έβγαλαν τα ρούχα τους. Τότε όρμησε κι άρχισε να χτυπά τα τζάμια μέχρι που η ερωμένη άνοιξε μόνη της την πόρτα και η σύζυγος την τράβηξε έξω με δύναμη και άρχισε να την χτυπά με χαστούκια, κλωτσιές ακόμα και γροθιές στο σώμα!
Μάταια προσπαθούσε να τις χωρίσει ο άνδρας αφού οι δύο γυναίκες χτυπιόντουσαν καταμεσής του δρόμου, με την ερωμένη μάλιστα να φορά μόνο τα εσώρουχα!
Κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία!Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο σύζυγος κάλεσε την αστυνομία, αντιλαμβανόμενος ότι ο τσακωμός θα μπορούσε να έχει μοιραία κατάληξη.
Όμως ακόμα και όταν έφθασε το περιπολικό, (μετά από 10 λεπτά, καθ' όλη τη διάρκεια των οποίων η «μάχη» μεταξύ των γυναικών συνεχιζόταν), οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν μεγάλη δυσκολία για να μπορέσουν να χωρίσουν τις δύο γυναίκες και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Τελικά όμως, ευτυχώς τα κατάφεραν!
Και μάλιστα μεταξύ των γυναικών δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε για πάντα τους δρόμους του και ο σύζυγος διαμένει προς το παρόν σε σπίτι φίλου του.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου