13.6.15

ΦΩΤΟ - Αποδράσεις σε μαγευτικές παραλίες της Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας


Πολλοί παραθαλάσσιοι προορισμοί της  Μεσσηνίας  δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου .
Αν, για διάφορους λόγους, κυρίως οικονομικούς η διάθεσή σας φέτος το καλοκαίρι δεν «σηκώνει» διακοπές με πλοίο, η ενδοχώρα της Μεσσηνίας  κυρίως για τους κατοίκους της Καλαμάτας   προσφέρει αμέτρητες επιλογές για τα καλοκαιρινά σας μπάνια.
Επιλογές που ακόμα και  κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων της  Αθήνας ,Πάτρας  Τρίπολης κλπ  μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν ακόμη και για ολιγοήμερες αποδράσεις μέσα στο καλοκαίρι.
Η  Μεσσηνία διαθέτει τις δικές της παραλίες που εντυπωσιάζουν, προσβάσιμες σε λίγες ώρες χωρίς να χρειαστεί να μπείτε καν  σε πλοίο.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ 

4 thalasses& ammothines στο Πετροχώρι Πύλου 

Η Νοτιοδυτική Μεσσηνία  είναι πάντα λουσμένη στο φως, γεμάτη με παραλίες  που αξίζει να ανακαλύψεις και πεντακάθαρη θάλασσα που σε προσκαλεί να βουτήξεις μέσα της.
Φαντάσου το ιδανικό μέρος...
Δίπλα στο κοσμοπολίτικο  Costa Navarino  μία
…ανάσα από την παγκοσμίου φήμης παραλία της Βοιδοκοιλιάς και την λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας , ένα στέκι πάνω στην άμμο λουσμένο  στον ήλιο που αξίζει να το επισκέπτεσαι καθημερινά
Ένας ανοιχτός χώρος  διακοσμημένος με πολλά στοιχεία της φύσης  που τον κάνει μοναδικό στην περιοχή .
Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, τότε δεν έχετε  παρά να το  επισκεφθείτε και θα πειστείτε ότι πρόκειται για κάτι  το μοναδικό στην Μεσσηνία 

Β.Μ



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου