" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.9.15

«Διενέργεια Αυτοψιών» για τις ζημιές στο Ασπρόχωμα !

Ξεκίνησαν σήμερα οι έλεγχοι των Τεχνικών Κλιμακίων της Δ/νσης ΔΑΕΦΚ του Υπουργείου Οικονομίας και Υποδομών για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή του Ασπροχώματος στις 21-09-2015 από τον ισχυρό ανεμοστρόβιλο, ύστερα από το αίτημα που υποβλήθηκε από την Π.Ε Μεσσηνίας.
Το πρωί  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κας Ελένης Αλειφέρη – Καραθανάση με την Επιτροπή Ελέγχου του Υπουργείου, με την   Επιτροπή  Ελέγχου της Π.Ε. Μεσσηνίας  καθώς και συνεργασία με την Επιτροπή Ελέγχου  του Δήμου Καλαμάτας και αποφασίστηκε η σύσταση δύο ομάδων Μεικτών Τεχνικών Κλιμακίων του Υπουργείου, οι οποίοι υποβοηθούμενοι από τις Επιτροπές Ελέγχου της Π.Ε. Μεσσηνίας, του Δήμου Καλαμάτας αλλά της Υ.Α.Σ Καλαμάτας, πραγματοποίησαν αυτοψία και καταγραφή ζημιών των πληγεισών περιοχών.
Συγκεκριμένα το Κλιμάκιο του Υπουργείου υποβοηθούμενο από την Επιτροπή Ελέγχου της Π.Ε. Μεσσηνίας πραγματοποίησε αυτοψία στις επιχειρήσεις, ενώ το  Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποβοηθούμε από την Επιτροπή Ελέγχου του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποίησε αυτοψία στις κατοικίες, προκειμένου να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στη διαδικασία καταγραφής των ζημιών.
Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας θα είναι σε συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την αποζημίωση των πληγέντων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου