" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.9.15

ΕΜΥ - Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές

 ΑΝΕΜΟΙ -ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ !

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ιδιαίτερα στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, στα δυτικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη. 
Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 26 στην κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 25 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 17 έως 28 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του βόρειου, κεντρικού και δυτικού Αιγαίου και από 18 έως 27 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά νότιοι σχεδόν μέτριοι, έντασης 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, έντασης 4 μποφόρ και στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ.
Ειδικά στην Αττική, προβλέπονται για το Σάββατο νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, με ένταση 3 με 4 μποφόρ.
Βροχές και καταιγίδες με τοπικά έντονα φαινόμενα και βελτίωση το βράδυ, αναμένονται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου