23.4.16

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ η στην ....Κοσμάρα του ;«Έρχονται καλύτερες μέρες για τους Έλληνες … από το καλοκαίρι»


panos-kammenos-ethnikoapeleutherwtikos-o-agwnas-mas.w_hr

Καλύτερες ημέρες για τους Έλληνες από το καλοκαίρι βλέπει πλέον ο Πάνος Καμμένος.


Η δήλωση έγινε  μετά και τη συμφωνία για το πακέτο προληπτικών μέτρων 3,6 δισ. ευρώ που ανεβάζει το συνολικό λογαριασμό για τον ελληνικό λαό στα 9 δισ. προκειμένου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε πει στις αρχές Απριλίου ότι «μέχρι το Πάσχα ή λίγες ημέρες μετά το Πάσχα θα βγει από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε».
«Με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες, τις οποίες θα τις δούμε από φέτος το καλοκαίρι» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πρόεδρο των ΑΝΕΛ από το βήμα του συνεδρίου της νεολαίας του κόμματος.
Στην ίδια ομιλία του, τέλος, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο προσφυγικό παίζοντας με τους αριθμούς. Επικαλούμενος στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι «το 2002 στην Ελλάδα ήταν 1.100.000, το 2011 ήταν πάλι 979 χιλιάδες και σήμερα μιλάμε για 50 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε οργανωμένους καταυλισμούς, προκειμένου να αναλάβει η κάθε χώρα της ΕΕ την ευθύνη και την ποσόστωση για να τους φιλοξενήσει».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου