21.4.16

Παράσταση για γέλια: Ο «καλός» Τσίπρας άδειασε τον «κακό» Κατρούγκαλο

Το θέατρο του «καλού» και του «κακού» μπάτσου έπαιξαν σήμερα το πρωί Τσίπρας και Κατρούγκαλος στο Μαξίμου.  

Αφού σύμφωνα με κυβερνητικές διαρροές ο «καλός» Τσίπρας τράβηκε το… αυτί του «κακού» Κατρούγκαλου για την πρόκληση με τις βουλευτικές συντάξεις. Και έτσι ο υπουργός Εργασίας μετά από «εντολή Τσίπρα» θα πάρει πίσω την εξαίρεση στην φορολόγηση των εθνοπατέρων.
  Δείτε το ρεπορτάζ:    
  Δεν θα αποδεχτεί νέες μειώσεις των επικουρικών συντάξεων πέραν από αυτές που προβλέπονται στο σχέδιο νόμου που έχει δοθεί στη δημοσιότητα δήλωσε ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, και στον απόηχο της εμπλοκής που παρουσιάστηκε εκ νέου νωρίς τα ξημερώματα με τους δανειστές.
  Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο, εχθές υπήρξε συμφωνία εκτός από το θέμα των επικουρικών, όπου όπως είπε, εμείς προτείνουμε λελογισμένη αύξηση εισφορών στην οποία έχουν δεχτεί και οι εργοδοτικοί φορείς, και δεν θα δεχτούμε περαιτέρω μειώσεις στις επικουρικές, πέραν αυτών στο σχέδιο που έχει δοθεί και θα κατατεθεί σήμερα ή αύριο στη Βουλή.
  Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο, μετά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και το θόρυβο που προκλήθηκε για τις συντάξεις των βουλευτών, αποφασίστηκε να μην υπάρχει εξαίρεση των εκλεγμένων μέχρι το 2012 βουλευτών και θα παίρνουν και αυτοί, όπως και οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι, τις συντάξεις τους από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.
  Ο κ. Κατρούγκαλος θεωρεί ότι ο θόρυβος για το θέμα ήταν παραπλανητικός. Παρ’ όλα αυτά, όπως είπε, για να αποφευχθούν οι εντυπώσεις, ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση.
 

lykavitos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου