8.5.16

Ράλλυ Aκρόπολις: Πρώτος ο Ralfs Sirmacis - Δεύτερος ο Λάμπρος Αθανασούλας!

Ο 21χρονος Λετονός με SKODA Fabia R5 είναι ο νεότερος νικητής στην ιστορία του Ακρόπολις - Μεγάλη νίκη και για τον Λάμπρο Αθανασούλα, που θα μπορούσε να είχε τερματίσει πρώτος αν δεν ήταν άτυχος σε κάποια σημεία.

Ο Ralfs Sirmacis είναι ο νικητής του SEAJETS Ράλλυ Aκρόπολις 2016. Ο 21χρονος Λετονός είναι ο νεότερος νικητής στην ιστορία του Ακρόπολις.
«Προσπάθησα για το καλύτερο. Ήταν καλή εμπειρία για το επόμενο ράλλυ», είπε ο SIRMACIS Ralfs που νεσυνοδηγό τον SIMINS Arturs έκαναν τον αγώνα της ζωής τους με το SKODA Fabia R5 και συνεχισε: «Νόμιζα ότι δε θα τελείωνε ποτέ η τελευταία ειδική, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν έχω λόγια, γιατί το να κερδίσεις στο ντεμπούτο σου με αυτοκίνητο R5 είναι απίστευτο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

Ο Λάμπρος Αθανασούλας με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη και επίσης Skoda Fabia R5 κατάφερε να τερματίσει 2ος, μόλις 0,1 δλ. μπροστά από τον Jaromir Tarabus, που πήρε την τρίτη θέση!
Ο Έλληνας οδηγός έχασε αρκετό χρόνο κινούμενος στη σκόνη του Ranga για 8 χιλιόμετρα, μέχρι να τον προσπεράσει.
«Για 15 χλμ. ένα αυτοκίνητο ήταν μπροστά μας και δε μας άφηνε να περάσουμε», είπε ο Λάμπρος Αθανασούλας και συνέχισε:  «Ζήσαμε όλα μαζί τα συναισθήματα σε αυτόν τον αγώνα. Τελικά τα καταφέραμε και βρεθήκαμε στη 2η θέση, που τόσο θέλαμε, αφού δείξαμε ότι είχαμε την ταχύτητα για κάτι τέτοιο. Στενοχωρηθήκαμε πολύ στην τελευταία ειδική, αλλά ευτυχώς δείξαμε ψυχραιμία, πιέσαμε πολύ, και τελικά αυτό απέδωσε, καθώς πετύχαμε το στόχο μας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου