17.6.16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια κατασυκοφάντησης της εταιρείας μας , από  κύκλους που κινούνται στα όρια της αδιαφάνειας , της παρανομίας , με σκοπό να βλάψουν την εταιρεία μας.
  Η ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ, ουδέποτε έδωσε δικαίωμα μέχρι σήμερα , για λόγους πάντα αρχής , να κατηγορείται ότι δεν απέδωσε τον οφειλόμενο Φ.Π.Α. στο κράτος.
   Ψευδώς διακινείται ότι δεν απεδόθη Φ.Π.Α. για τα έτη 2005 έως 2011.
  Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας για τα ως άνω έτη απέδωσε στο Δημόσιο Φ.Π.Α. ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ , σύμφωνα με την υποχρέωσή της.
  Για το λόγο αυτό ήταν και είναι πάντα φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη. 
Η ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ πάντοτε ανταποκρίνεται και συνεργάζεται στους φορολογικούς ελέγχους , με καλή πίστη και ουδέποτε απέκρυψε φορολογικά στοιχεία , ως είχε υποχρέωση και πάντοτε για λόγους αρχής .
   Όταν ολοκληρωθεί και οριστικοποιηθεί ο εν εξελίξει τακτικός έλεγχος , για τις ως άνω χρήσεις θα προχωρήσει στην τακτοποίηση των υποχρεώσεών της όπως θα οριστικοποιηθούν και έχει υποχρέωση.
  Ουδέποτε θα συμβιβαστεί , για λόγους αρχής , σε οποιαδήποτε εκβιαστική εις βάρος της ενέργεια απ’ όπου και αν προέρχεται, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα.
  Η ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ θα συνεχίσει να παράγει ποιοτικά έργα ,ως έχει υποχρέωση , προς όφελος της ιδίας , της κοινωνίας και της περιοχής της.
  Η ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ δεν θα ακολουθήσει τα επαναλαμβανόμενα ψεύδη που αναπαράγονται από σκοτεινά κυκλώματα και συνεχίζει την δραστηριότητά της , με το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της.
  Η ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ θα παραμείνει στον τόπο της γιατί ξέρει και θέλει να προσφέρει στον τόπο της όπως έκανε πάντα. Τους  συκοφάντες και τους εκβιαστές τους στέλνει στη Δικαιοσύνη στην οποία έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη.


Για την ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕ
                                                                                                                 To ΔΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου