26.7.16

Πήγε στα δικαστήρια τους γείτονές της επειδή μαγείρευαν... πικάντικα φαγητά

Λέει ότι μυρωδιά τους... της δημιουργεί αναπνευστικά προβλήματα και κάνει τη ζωή της «κόλαση»

Μπορεί σύμφωνα με νέες επιστημονικές έρευνες τα πικάντικα φαγητά να κάνουν καλό στην υγεία, ωστόσο, στην περίπτωση μιας γυναίκας από το Λονδίνο, της έκαναν τόσο κακό που την ανάγκασαν να πάει στα δικαστήρια τους γείτονές της.

Κι όμως, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Mirror», η Τζοάνα Λουίζ Γκρίντλιν, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, ζήτησε τη βοήθεια της Δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει ένα μάθημα στους γείτονες της οι οποίοι μαγειρεύουν συνεχώς πικάντικα φαγητά, η μυρωδιά των οποίων... της δημιουργεί αναπνευστικά προβλήματα,

Σύμφωνα με την κυρία Γκρίντλι για όλα φταίει το τσίλι που οι γείτονές της χρησιμοποιούν μανιωδώς αφού, όπως υποστηρίζει, της έχει προκαλέσει προβλήματα με την αναπνοή της. Έτσι, σε μια προσπάθεια να βάλει ένα τέλος στις... καυτερές και επικίνδυνες κατά την ίδια συνήθειες των γειτόνων της πήγε σε ένα δικαστήριο του Λονδίνου και κατέθεσε μήνυση εναντίων τους, ενώ μεταξύ άλλων ζητά και χρηματική αποζημίωση για το δράμα που ζει.

«Μαγειρεύουν και για οκτώ ολόκληρες ώρες το σπίτι μου είναι γεμάτο με πικάντικες μυρωδιές και δεν μπορώ να αναπνεύσω», ισχυρίζεται η Τζοάνα Λουίζ Γκρίντλιν, η υπόθεση της οποίας έκανε τη Δευτέρα τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ, αφού κάθε άλλο παρά συνηθισμένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κυρίως αν αναλογιστεί κανείς ότι -μεταξύ άλλων- ζητά να από τις αρχές να χαρακτηρίσουν ως ... «αντικοινωνική συμπεριφορά» το μαγείρεμα των πικάντικων φαγητών!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου