24.11.16

ΒΙΝΤΕΟ - Χαμένη... στις ομορφιές της Ελλάδας: Τι είδε η Αυστραλή και ... "κόλλησε";

Με ένα ... ροζ μπαλόνι στο χέρι

Η διάσημη Αυστραλή blogger The Balloon Diary, η οποία σε κάθε της post αποτυπώνεται με ένα χαρακτηριστικό ροζ μπαλόνι, επισκέφθηκε την Ελλάδα, μέσω της καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών, Blogtrotters.
Η Anna Dawson, η οποία ζει πλέον μόνιμα στο Παρίσι, βρέθηκε στη Σίφνο και τη Σέριφο και γοητευμένη από την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τη φιλοξενία των ντόπιων και το απέραντο μπλε του Αιγαίου, δημιούργησε ένα video με τίτλο «Lost in Greece», όπου προβάλλει τα επιβλητικά τοπία και των δύο νησιών.
 Παράλληλα με το video, δημοσίευσε δύο ξεχωριστά blogs posts για τη Σίφνο και τη Σέριφο, στα οποία περιγράφει τις αυθεντικές εμπειρίες που βίωσε, βασισμένες στο φετινό concept των Blogtrotters, “Greece Beyond the Senses”.
Συγκεκριμένα, περιγράφει την ξενάγηση στη Χώρα της Σερίφου, όπου απόλαυσε την απέραντη θέα στα κοντινά νησιά των Κυκλάδων, την επίσκεψη σε εργαστήριο αγγειοπλαστικής στη Σίφνο, όπου είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει την παραδοσιακή τέχνη, ενώ ιδιαίτερη αναφορά κάνει στις χαρακτηριστικές Σιφνέικες συνταγές που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου