" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.2.17

Ο Παππάς ήρθε στην Καλαμάτα να διαφημίσει τα μνημόνια της επόμενης μέρας

Σχόλιο της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ  για την επίσκεψη Παππά

Ο Παππάς που ήρθε στην Καλαμάτα με αφορμή τη φιέστα για τα δύο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ στην Κυβέρνηση, μας είπε: "η χώρα σταθεροποιείται, αναπτύσσεται και βγαίνει από το τέλμα".
Δεν είπε όμως, ότι αυτό στηρίζεται στο μεγάλο ξεζούμισμα του λαϊκού εισοδήματος όλα αυτά τα χρόνια, με τη φοροληστεία και το κόψιμο μισθών και συντάξεων. Δεν είπε επίσης, ότι παρά την ανάκαμψη για την οποία πανηγυρίζει, τα νέα μέτρα είναι έτοιμα και αφορούν 3,6 δις στις πλάτες μας, από τη μείωση του αφορολόγητου και την ξανα-μείωση των συντάξεων. Αυτά, θα εφαρμοστούν από το 2018 και μετά, ανεξάρτητα από το αν πιαστούν οι στόχοι τους.
Ετοιμάζουν νέα μνημόνια που θα προστεθούν στα παλιά. η μόνη λύση είναι η οργάνωση των εργαζομένων και του λαού, στα σωματεία, τους συλλόγους και τις επιτροπές αγώνα, να παλέψουμε για να ανακτηθούν οι απώλειες που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες μας.
Καλούμε το λαό της Μεσσηνίας, να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο την Τρίτη 21/2 που καλούν τα εργατικά σωματεία.

ΤΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου