29.4.17

Μυστήριο με τον θάνατο φοιτητή στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός χθες στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την πιο διάσημη παραλία.
Τοπικά μίντια αναφέρουν σήμερα πως πρόκειται για 23χρονο φοιτητή από τη Λάρισα που φοιτούσε στο ΤΕΙ Ζακύνθου
Υπάρχουν μαρτυρίες που περιπλέκουν τα αίτια της τραγωδίας καθώς χθες μεταδόθηκε πως ο νεαρός έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες στο σημείο μπροστά από την εξέδρα.
Σύμφωνα με το imerazante.gr έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση. Λίγο αργότερα άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στην παραλία και αφού έβγαλέ μια selfie εξαφανίστηκε στο κενό.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά οι αστυνομικές αρχές ερευνούν και άλλα ενδεχόμενα όπως αυτό του ατυχήματος.
Ο νεκρός άνδρας ηλικίας 23 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ακολούθως θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Το ermisnews.gr αναφέρει πως πληροφορίες που κυκλοφορούσαν χθες στο χώρο της σχολής του από φοιτητικούς κύκλους ανέφεραν ότι επρόκειτο για ένα εξαιρετικό χαρακτήρα που όμως πολύ συχνά κλεινόταν στον εαυτό του και απέφευγε τις παρέες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου