5.5.17

«Ενοικιαζόμενος» εκτελεστής ο δολοφόνος του Γρίβα-Ηρθε στην Ελλάδα για το έγκλημα και έφυγε

Το σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ
H νεκροψία-νεκροτομή έδειξε πως ο 47χρονος Βασίλης Γρίβας δέχθηκε στην δολοφονική επίθεση εναντίον του 7 σφαίρες, δύο στο κεφάλι και πέντε στο σώμα.
Τα στοιχεία που έχουν πλέον στα χέρια τους οι αστυνομικοί δείχνουν πως ένα από τα πιθανότερα σενάριο για την ταυτότητα του δράστη είναι πως πρόκειται για «ενοικιαζόμενο» εκτελεστή.
Μάλιστα αν η εκτίμηση περί «ενοικιαζόμενων» εκτελεστών επαληθευτικέ τότε το πιθανότερο σενάριο είναι οι δολοφόνοι να ήρθαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα για το έγκλημα και στη συνέχεια να αποχώρησαν. 
Αδίστακτος ο δράστης -Δολοφόνησε τον Γρίβα μπροστά στο παιδί
Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τους δράστες να πλησιάζουν και να εκτελούν τον Γρίβα, αφού είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο, τελικά ο εκτελεστής κατέβηκε από το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai πλησίασε με ψυχραιμία σε απόσταση ενός μέτρου τον Γρίβα και άρχισε να τον «γαζώνει», μπροστά στα μάτια του 11χρονου παιδιού που μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο. Οπως φαίνεται αν και το θύμα είχε πέσει νεκρό από τις δύο πρώτες σφαίρες, ο εκτελεστής συνέχισε να πυροβολεί τον Γρίβα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφοριακές ενδείξεις, στην επίθεση πήραν μέρος τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί και ένας Έλληνας, δύο εκ των οποίων βοήθησαν στη διαφυγή των ατόμων που επέβαιναν στο Hyundai.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου