" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.5.17

Καλό παιδί, αλλά μένει Αιγάλεω...

Τρολάρουν άγρισ τον εκπρόσωπο

Χαμός έγινε στα social media με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου πως έχει μένει στο Αιγάλεω.
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, απάντησε στην αιχμή που άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνέντευξή του, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο οποίος αναρωτήθηκε τι θα σκέφτονται οι άνεργοι στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω όταν βλέπουν την κυβέρνηση να «χαρίζει» πρόστιμα εκατομμυρίων, αναφερόμενος στην τροπολογία που αφορά τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: «Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω!».
Τα social media δεν ήθελαν πολύ για να πάρουν φωτιά και έτσι οι χρήστες άφησαν ελεύθερη την φαντασία τους και με βασικό όπλο το χιούμορ σχολίασαν άλλη μία πτυχή της καθημερινότητας της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου