22.6.18

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ - : 29χρονη Ελληνίδα πούλησε κλεμμένη τραπεζική κάρτα για να αγοράσει ηρωίνη

Έκλεψε έναν άντρα και πούλησε τα κλοπιμαία σε ζευγάρι 26χρονων

Ξάφρισε έναν άνδρα στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας μια 29χρονη Ελληνίδα «μακρυχέρα» η οποία είναι χρήστης «σκληρών» ναρκωτικών, αλλά κράτησε για τον εαυτό της μόνο τα μετρητά που του πήρε. Το κινητό και την τραπεζική κάρτα του θύματος, τα πούλησε σε ένα ζευγάρι 26χρονων Ελλήνων για να εξοικονομήσει χρήματα για τη δόση της.

Ωστόσο, η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι εντόπισαν το ίδιο απόγευμα την 29χρονη δράστιδα της κλοπής και βρήκαν στην κατοχή της μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Όταν ρωτήθηκε για το χρηματικό ποσό που είχε πάνω της, η νεαρή τοξικομανής αποκάλυψε ότι το πήρε από το ζευγάρι στο οποίο είχε πουλήσει τα υπόλοιπα κλοπιμαία.
Οι δυο 26χρονοι εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τριφυλλίας, μαζί με την 29χρονη που κατηγορείται για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου