21.6.18

Μικρές διαφορές

Είναι 10 Ιουνίου και η Αθήνα φλέγεται στον πρώτο καύσωνα της, με τα τσιμέντα και την άσφαλτο να βρυχώνται αχνίζοντας πως θα ρευστοποιηθούν και θα αυτοκαταργηθούν!  
Στην πόλη-θάλαμο καυτών αερίων, η υπέρκομψη, αγαπημένη γυναίκα μιας κοσμικής Αθήνας πληγωμένης αλλά αντιστρεφόμενης, η Πέγκυ Ρίζου, με άψογες αναλογίες και σώμα αγαλματένιο, κόβει ανάσες στο facebook της.
Με λεζάντα..  που γράφει «Λονδίνο – Αθήνα: 20 βαθμοί διαφορά»,  βουτάει σε μια καταγάλανη μεγάλη πισίνα, όπου ο φυσικός ήχος του νερού που την αγκαλιάζει ακινητοποιεί σε μας το χρόνο σε ψευδαίσθηση δροσιάς. Το στιγμιότυπο χαιρετίζεται με σχόλια και καμία 900αριά προβολές.
Πέντε μέρες αργότερα, στις 15 Ιουνίου του 2018, ο σύζυγός της, ο κορυφαίος δημοσιογράφος, στενός συνεργάτης του Κωσταντίνου Καραμανλή, πρώην εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου», Δημήτρης Ρίζος, ενώ έδινε το «παρών» στο Α.Τ. Ελληνικού συνελήφθη για καταδικαστική απόφαση χρέους 15.000 ευρώ. 
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστεί και έτσι, την Τρίτη 19 Ιουνίου, οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω!

- από ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Τσόλκα στο mononews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου