22.8.18

Κακοστημένη παράσταση με περιφερόμενους οπαδούς

Ούτε οι ίδιοι οι Συριζαίοι της Ιθάκης, που στις εκλογές είχαν δώσει στον Αλέξη Τσίπρα 36%, δεν δέχτηκαν να λάβουν μέρος στην κακοστημένη παράσταση που στήθηκε στο νησί τους όπου η καμπάνα του κεντρικού Ιερού Ναού χτυπούσε πένθιμα καθόλη της διάρκεια της παρουσίας του στο Δημαρχείο της πόλης.
Του γύρισαν την πλάτη στην κυριολεξία, δικοί του άνθρωποι που τον πίστεψαν, κάτι που όπως όλα δείχνουν γνώριζαν στο Μέγαρο Μαξίμου και γι' αυτό φρόντισαν να μεταφέρουν χειροκροτητές με πούλμαν που έφτασαν με το πρωινό καράβι στο νησί και ακροβολίστηκαν στις καφετέριες πλησίον του Δημαρχείου.
Μόναδικές συριζαίικες παρουσίες η
βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και η πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Αντύπα, που εμφανίζονται σε όλες τις σκηνές κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ιθάκης. 


Έξω από το Δημαρχείο στο αυτοκίνητο με αγκαλιές και φιλιά, μέσα στο Δημαρχείο κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με το Δήμαρχο του νησιού και αμέσως μετά στον... περίπατό για να χαιρετίσει το αυθόρμητα συγκεντρωμένο πλήθος των 50 έως 70 ατόμων που σηκώθηκαν από τις καφετέριες για να τον αποθεώσουν. 

Την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι αναρωτιόντουσαν ποιοι είναι αυτοί που περιέβαλαν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την οποία μάλιστα οι καμπάνες χτυπούσαν... πένθιμα για την υποδοχή. 
 Οι καμπάνες του κεντρικού ιερού ναού Γερδαλάκι που βρίσκεται πίσω ακριβώς από το Δημαρχείο της πρωτεύουσας της Ιθάκης. Όμως ακόμη και αυτοί οι χειροκροτητές ήταν ελάχιστοι. Χρειάστηκε μεγάλη σκηνοθετική... μαεστρία προκειμένου να δοθεί η εικόνα που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ για πάθος, συγκίνησης και πλήθος. Βέβαια οι εικόνες που τραβήχτηκαν από κάποιους κατοίκους και επισκέπτες, όσους κατόρθωσαν να έχουν κάποια επαφή περνώντας τον ασφυκτικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί από το πρωί χθες στο νησί είναι αποκαλυπτικές του μεγέθους των περιφερόμενων οπαδών.
 
 Ειδικού Συνεργάτη-liberal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου