25.10.18

Συνοδός ασθενούς έδειρε γιατρό στα Επείγοντα!

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στα Νοσοκομεία - Μήνυση από το γιατρό που έπεσε θύμα αλλά και από τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Νέο περιστατικό άσκησης σωματικής βίας σημειώθηκε όταν συνοδός ασθενούς έδειρε γιατρό που εφημέρευε στα Επείγοντα , το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη νυχτερινές ώρες στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά εναντίον νεαρού  ορθοπεδικού που είχε εφημερία στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ μετά από λογομαχία τον χτύπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο  γιατρός άσκησε μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη, ο οποίος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.
Μήνυση και από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά από τέτοια περιστατικά
Από μεριά του Νοσοκομείο Ρεθύμνου , ο  διοικητής Γιώργος Φραγκιαδάκης δήλωσε στο zarpanews.gr, ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση ενώ ανάλογη περίπτωση έχει συμβεί και στο παρελθόν, με το Διοικητικό Συμβούλιο να παίρνει πλέον απόφαση για νομικές ενέργειες από το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Μάλιστα όπως τόνισε, η διοίκηση πήρε απόφαση να κινείται με νομικές διαδικασίες κατά παντός που προκαλεί φθορές ή σωματικές βλάβες στο προσωπικό που εργάζεται εντός του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο άλλωστε συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με υπηρεσία security, για να προλαμβάνει ανάλογα περιστατικά.
Πάντως, ο  ορθοπεδικός που έπεσε θύμα του αναίτιου -καθώς φαίνεται- ξυλοδαρμού, είναι καλά στην υγεία του παρά την βραχύχρονη νοσηλεία του μετά την επίθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου