13.7.19

Καταφθάνει ο αντίπαλος του Netflix - Ο πόλεμος του streaming φουντώνει…

Η WarnerMedia επιβεβαίωσε τον ανταγωνιστή του Netflix που έρχεται με άγριες διαθέσεις

Το δίκτυο που θα προβάλλει κατ’ αποκλειστικότητα τη λατρεμένη σειρά «Friends» έρχεται ολοταχώς την άνοιξη του 2020 και θα ακούει στο όνομα HBO Max.
Πλάι στα HBO Go και HBO Now, η WarnerMedia και η μητρική της AT&T επιβεβαίωσαν πως το HBO Max θα μετατραπεί στον βασικότερο ανταγωνιστή του Netflix, στο Νο 1 συνδρομητικό κανάλι για να αντιπαρατεθεί και με το Disney+ που καταφτάνει επίσης πεινασμένο για συνδρομητές.
Η τεράστια βάση δεδομένων της WarnerMedia θα πριμοδοτεί το HBO Max, το οποίο έχοντας πίσω του την κληρονομιά του HBO, θα συνεχίσει να στριμάρει πολυβραβευμένες σειρές και πρωτότυπο περιεχόμενο (Max Originals).

Αποκλειστικές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες on-demand, το πολυαγαπημένο περιεχόμενο του HBO και η τεράστια βιντεοθήκη της WarnerMedia έχουν κάνει ήδη το νέο HBO Max μια από τις πλέον αναμενόμενες προσθήκες στον λεγόμενο πόλεμο του streaming.
Το HBO Max θα πάρει πίσω και θα προβάλλει αποκλειστικά όλο το περιεχόμενο της WarnerMedia, όπως τα «Fresh Prince of Bel-Air» και «Pretty Little Liars», έχοντας κλείσει ταυτοχρόνως και μια σειρά από σταρ πρώτης γραμμής, όπως τη Ρις Γουίδερσπουν, για τις πρωτότυπες ταινίες του.
Το HBO Max θα στριμάρει περιεχόμενο από τις «Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes και άλλα», όπως διαβάζουμε στο ανακοινωθέν.
Ο πόλεμος του streaming ολοένα και φουντώνει…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου