7.9.10

Καλύτερα Πλούσιος και επαναστάτης παρά φτωχός και μ@@@@@@ς !!

Μη σοκάρεστε και μην εκπλήσσεστε. Η παραπάνω δήλωση έγινε από Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Οσο κι αν δεν το πιστεύετε είναι λόγια του βουλευτή Γρήγορη Ψαριανού στο νέο περιοδικό "Κουρδιστό Πορτοκάλι". Προφανώς αυτή είναι η άποψη του κυρίου Ψαριανού για τους φτωχούς ψηφοφόρους του που τον έβαλαν στης Βουλής τα εδρανα, οπου ηθελε να εκλα..(!) οταν ηταν ακομα "αναρχικος" στιχουργος!
Ο πολυταλαντος αυτος κυριος με τις πολλες ιδιοτητες, λιγο δημοσιογραφος, λιγο τραγουδιστης, λιγο μουσικος παραγωγος, λιγοστιχουργος και τωρα Βουλευτης με το ΣΥΡΙΖΑ,κυκλοφορει με FERRARI TESTAROSSA!
!Διαβαστε τι ειχε δηλωσει στο "Κλικ" τον Ιανουαριο του 2007, πριν εκλεγει δηλαδη.
"Eπειδή το θεωρώ τελείως απολίτικο και μαλακισμένο να ρίξω λευκό και άκυρο, ψηφίζω αυτούς τους μαλάκες του Συνασπισμού, οι οποίοι είναι πάρ' τον έναν και χτύπα τον άλλο. Πέντε άτομα σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και δεν ξέρουνε πού τους πάνε τα τέσσερα. Aλλοι θέλουν να γίνουν Πασόκοι, άλλοι γλείφουν το ΠAΣOK, άλλοι είναι δεξιοί,άλλοι αριστεροί και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Eγώ είμαι από τους αριστερούς που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Kούραση, πολλή κούραση. "
Αυτα τα λογια για τους σημερινους συντροφους του και πολλες αλλες μπουρδες που εχει πει κατα καιρους συγκινησαν ως φαινεται καποιους συνανθρωπους μας και τον ψηφισαν.Ναναι καλα και να τον χαιρονται οι συντροφοι! Επισης να δοξαζει το Θεο(αληθεια πιστευει πουθενα;) που δεν γεννηθηκε "φτωχος και μαλακας"αλλα,πλουσιος ωστε να μπορει να το παιζει "επαναστατης" εκ του ασφαλους.Ψευτοκουλτουριαρη,"αναρχικε",συντροφε,αν ετρεχες απο τα χαραματα για το μεροκαματο ηθελα να σε δω τι εξυπναδες θα μας ελεγες. Ουτε χρονο για να φας δεν θα ειχες παπαρολογε μου.Και προς αποφυγην παρεξηγησεως,να πουμε οτι ασχολουμαστε με τον κυριοΨαριανο μονο και μονο επειδη ειναι Βουλευτης. Η ιδιοτητα του αυτη του επιβαλει να σεβεται καποια πραγματα. Κι αν δεν μπορει να συμβαλει στην επιλυση των προβληματων των εργαζομενων,μπορει τουλαχιστον να μην προκαλει με ευφυολογηματα. skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου