19.10.13

Δουλειές με ...φούντες για 42 χρονη στο Άργος

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ασφάλειας 'Αργους, φυτεία δενδρυλλίων χασίς, σε δασική περιοχή του δήμου Αργους Αργολίδας, αποτελούμενη από 53 δενδρύλλια, ενώ για την υπόθεση αυτή συνελήφθη μία 42χρονη και αναζητείται ένας 47χρονος. Ειδικότερα, η Ασφάλεια 'Αργους, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε, πραγματοποίησε αστυνομική επιχείρηση κι ερεύνησε δασική περιοχή στην ευρύτερη περιοχή του 'Αργους.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, μέσα σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή, φυτεία δενδρυλλίων χασίς, με 53 φυτά ύψους από 2,20 έως 2,70 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στον χώρο της φυτείας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα χασίς, βάρους 4 κιλών και 480 γραμμαρίων, δεκαπέντε αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων χασίς, ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμό με σύνεργα, για την καλλιέργεια κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι τη φυτεία καλλιεργούσε ο 47χρονος, ο οποίος αναζητείται, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, σε χωριό της Αργολίδας, στο οποίο διέμενε και η 42χρονη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα χασίς 250 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, τρίφτη κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η 42χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 47χρονου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου