" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.2.10

Απάντηση Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Μωραΐτη σε ερώτηση Νάντιας για την ανασυγκρότηση του Ο.Κ.Χ.Ε. και την λειτουργία της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Μωραΐτης, σε απάντηση του σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ανακοίνωσε ότι στη διαδικασία της κτηματογράφησης δεν αποφεύχθηκαν ελλείψεις και αποκλίσεις κατά την καταχώριση των εμπράγματων δικαιωμάτων στην κτηματολογική βάση.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μωραΐτης ενημέρωσε την κ. Γιαννακοπούλου ότι η διόρθωση του περιεχομένου των κτηματολογικών εγγραφών είναι δυνατή και διενεργείται είτε δικαστικά, είτε εξωδικαστικά όταν πρόκειται για πρόδηλο σφάλμα, είτε με διοικητικές διαδικασίες για τις ίδιες περιπτώσεις. Ακόμη, δηλώνεται ότι το νέο Δ.Σ. του Ο.Κ.Χ.Ε. θα προχωρήσει στην ανασυγκρότηση του Οργανισμού καθώς και στην δρομολόγηση των διαδικασιών που θα επιτρέψουν την αξιοποίηση όλων των εξωδικαστικών δυνατοτήτων διόρθωσης των εσφαλμένων εγγραφών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου