9.12.11

ΕΛΑ ΡΕ ..«Επεσα θύμα πλεκτάνης» λέει η γυναικολόγος του «Ελενα» !!

ΚΑΙ ΤΑ 1000 ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ .....ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ !!
«Θύμα πλεκτάνης» ισχυρίστηκε ότι έπεσε η διευθύντρια της Γυναικολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Έλενα», η οποία συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, με την κατηγορία ότι απαίτησε «φακελάκι» από 24χρονη έγκυο, προκειμένου να της κάνει καισαρική.
Η γυναικολόγος φέρεται να υποστήριξε στον Εισαγγελέα ότι...
είναι θύμα πλεκτάνης και ότι ποτέ δεν ζήτησε χρήματα, διαψεύδοντας την 24χρονη έγκυο που κατήγγειλε ότι της ζήτησε 1.300 ευρώ.
Εναντίον της 62χρονης γυναικολόγου ασκήθηκε ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η γυναικολόγος απαίτησε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως επιπλέον αμοιβή για την ίδια και τον αναισθησιολόγο που θα συνέδραμε στον τοκετό με καισαρική επέμβαση.
Μάλιστα φέρεται να είπε στην 24χρονη πως αν δεν της έδινε τα χρήματα δεν θα την αναλάμβανε και την επέμβαση του τοκετού θα πραγματοποιούσε ο εφημερεύων ιατρός του νοσοκομείου.
Η γιατρός συνελήφθη χθες με προσημειωμένα 1.000 ευρώ που της παρέδωσε ο σύζυγος της 24χρονης, αφού έγινε ο τοκετός με καισαρική επέμβαση, ποσό που αποτελούσε προκαταβολή του συνολικού ποσού των 1.300 ευρώ που είχε ζητήσει.
Μετά την παράδοση των χρημάτων επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν την 62χρονη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου